Asiakaskokemukset

 

"Halvaannuin 20 vuotta sitten aivoinfarktin vuoksi. Alkukuntoutus tapahtui hyvin yhteiskunnan taholta ja kuntouduin kepin avustuksella käveleväksi. Noin kuusi vuotta sitten kaaduin pahasti enkä sen jälkeen enää uskaltanut nousta pyörätuolista. Kuitenkin viime talvena, 79-vuotiaana päätin opetella kolmannen kerran kävelemään."

Ritva 79 / kävelevä eläkeläinen

Lue lisää

Hain uudelleen kuntoutukseen apua yhteiskunnalta, mutta hakemukseni evättiin. Harmittelin tätä asiaa invataksi kuljettajalleni ja hän kertoi minulle Helin palveluista. Helin kanssa päätimme, että treenit pidetään meillä kotona, jotta oppisin liikkumaan itselleni tutussa ympäristössä. Nyt olemme treenailleet muutaman kerran viikossa yhdessä ja muina päivinä Helin ohjeiden mukaisesti mieheni avustuksella.

Nyt, noin kahden kuukauden harjoittelun jälkeen nousen itsenäisesti ylös pyörätuolista ja otan tuettuna muutamia askeleita. Pidän Helin jämäkästä tyylistä työntää minua eteenpäin ja Helin tapaamisia odottaa aina innolla.

"Kiinnostuin Helin tarjoamasta 3 kuukauden paketista, sillä neuvoja kaivattiin sekä ruokavalion että saliohjelman suhteen: mielestäni olin hukassa tavoitteissa. Yllätti kyllä suuresti, kun aloitimme stressinhallinnasta. En itse tajunnut olevani normaalia enempää stressaantuneempi."

Jenni 33 / uratykki

Lue lisää

Olen todella kärsimätön, joten kaiken pitäisi tapahtua heti. Oli kuitenkin tärkeää, että etenenimme rauhallisesti ja rakensimme uutta pala kerrallaan. Heli laittoi oikeasti miettimään: ei niinkään sanellut, mitä pitää tehdä ja mitä missään nimessä ei. Oli valinnanvaraa ja tunne, että minä mennään minun ehdoilla.

Kun aloimme päästä vauhtiin, Heli osasi olla reilulla tavalla vaativa ja kannusti menemään sinne kuuluisalle epämukavuusalueelle. Minulla oli kuitenkin hyvä fiilis ja luotto tekemiseen. Ennätyksetkin tulivat vähän siinä sivussa.

Pidin suuresti siitä, että Heli tunnisti oikean ongelman, joka minun kohdallani on stressi. Tämä takasi onnistumisen ensimmäisen 3 kuukauden aikana ja onnistumiset ovat jatkuvat edelleen. Olen jäänyt koukkuun!

Se miten selkää jumpattiin, teki mahdolliseksi sen että juoksin maratonilla ennätyksen. Eikä mitään ongelmaa!

Lassi 34 vuotias / salaa juoksija, 3 välilevyn pullistumaa

Kuka olisi uskonut viime vuonna? Jalka walkerissa riivattuna ja levytettynä.. nyt mave 105kg

Soile 39 / ringettevalmennus-guru

En olisi uskonut n. 4kk sitten astuessani TC:n ovesta sisälle PT Heli Vienosen treenattavaksi, että lauantai iltana löydän itseni puntia nostamasta - vapaaehtoisesti. Helin avulla sain rasvaprosentin laskemaan 29,3%:sta 16,8%:n, ja painokin tippui 13kg. Vähän jo alkaa lihaksiakin näkymään.

Päivi 55 / nykyinen himotreenaaja

"Olen onnistunut tavoitteessani kohentaa  hyvinvointiani. Helin ohjauksessa voin luottaa siihen, että ravinto, liikunta ja lepo saadaan balanssiin."

Sanna 38 / Yhteisyössä vuodesta 2015

Lue lisää

Helin kanssa on helppoa asettaa järkeviä tavoitteita ja yhdessä saavuttaa ne.

Olen onnistunut saamaan vahvemman vartalon ja pienemmän rasvaprosentin minulle sopivan voimaharjoittelun avulla. Vaikka kuntosaliharjoittelu ja painot ja tangot, nostot ja käännöt olivat minulle vieraita ja ne tuntuivat aluksi jopa epäilyttäviltä, niin olen saanut roppakaupalla itseluottamusta ja taitoa harjoitella turvallisesti ja tavoitteellisesti.

Helillä on reilusti tietoa ravitsemuksesta ja kehon hormonitasapainon ohjaamisesta Bio print -menetelmän avulla. Säännölliset mittaukset auttavat minua pysymään kärryillä, ja korjaamaan tarvittaessa suuntaa ravitsemuksessa.

Vähintään yhtä tärkeää kuin harjoittelu on lepo ja palautuminen. Heliin voin luottaa aina, jos tarvitsen helpotusta lihaskipuihin tai rentoutusohjeita.

Harjoittelumotivaatiotani ylläpitää tarpeeksi usein vaihtuva harjoitusohjelma, joka on ammattitaitoisesti koostettu ja sisältää sopivasti vaihtelevia liikkeitä. Itse tarvitsee vain tulla salille!

Mielestäni ryhmävalmennus on paras kokeilemistani treenimuodoista, ja olen kokeillut kaikkea, se on minulle kustannutehokkain. Siinä on yhdessä paketissa ryhmävalmennuksen parhaat puolet ja henkilökohtainen valmennus. Läheisten treenikavereiden kehittyminen kannustaa ja motivoi itseään ja yhteistreeneihin on aina tosi kiva mennä.

Superope 50v.